Stappenplan Creaviev Clown

Benodigdheden voor het grimeren: 

Voor deze clown heb ik schmink van het merk Eulenspiegel en rode glitter van het merk Superstar, gebruikt.

  • Spiegel
  • Bakje water
  • Keukenpapier
  • Grimeer sponsje
  • Wattenstaafjes
  • Een platte penseel nr. 6
  • Een puntige penseel nr. 1

Creaviev clown stap 7

Creaviev clown stap 1Stap 1:Creaviev clown stap 2

Met het penseel en witte verf zet je de ogen en de mond op. Je begint altijd met de lichtste kleur! Let erop dat de wangen en wenkbrauwen gelijk van grootte zijn.

  Stap 2:

Vervolgens met de ‘Perlglanz gold’ verf de bovenkant van het gezicht beschilderen. Behalve het rondje van de neus, dit laat je vrij.

Creaviev clown stap 3Creaviev clown stap 4Stap 3:

Dan met de ‘Perlglanz rot’ verf om het wit van de mond heen. De rode verf laat je in het goud overlopen. Door met een vochtige penseel op en neer te bewegen van donker naar licht.

Stap 4:

Begin met een klein rondje op de neus en maak het van binnenuit groter tot de gewenste grootte. Ook de lippen en de rondjes naast de lippen worden getekend, naar wens kunnen de lippen ook groter worden gemaakt.

Creaviev clown stap 5Creaviev clown stap 6Stap 5:

Met ‘Perlglanz Grün’ verf wordt het voorhoofd geschminkt en ook hier laat je het groen in het goud overlopen.

Stap 6:

Dit is het moeilijkste omdat je met zwart over alles heen gaat, je niet mag uitschieten en het mooiste is als alles fijn en symmetrisch is. Werk vanboven naar beneden. Het lijntje om de ogen laat de ogen spreken.

Stap 7:

Dit is de afwerking, breng met een wattenstaafje de rode glitter van Superstar op de neus en mond aan. Breng op de wimpers zwarte mascara aan. De hoed en de boa maken de clown compleet.

Veel plezier met het maken van uw creatie!Reacties zijn gesloten.